donderdag 11 oktober 2012

Shoplog: Hello AutumnRuim een week geleden maakte ik een artikel met items die ik heel graag wilde hebben. Een paar van die dingen heb ik gekocht. Deze afgelopen weken waren namelijk echte "shopweken" met o.a. Prijzencircus, Glamour Day en de Drie Dwaze Dagen. Deze shoplog is dan ook een verzameling van de dingen die ik de afgelopen weken geshopt heb.


Woohoo, mijn Aztec Scarf! Deze stond al op mijn Wishlist. Ik had toen geen idee dat deze sjaal meedeed met de prijzencircus. Ik liep er toevallig langs. Hij was 15 euro en hij is super lekker warm. Blij mee!


Yes, 3 voor 10 actie bij Sephora! Het was heel erg druk en je wordt letterlijk opzij geduwd door al die (gillende) vrouwen. Aan het einde van de avond was het rustiger en gelukkig hadden ze de highlighter en oogshaduw die ik wilde nog. De lipgloss heb ik er als laatste bijgezocht, maar ik ben heel blij met alles!Ik had alleen tijd om zaterdag naar de Drie Dwaze Dagen te gaan. De aanbiedingen van zaterdag vond ik best wel tegenvallen. Gelukkig hadden ze nog precies wat ik wilde! Er waren nog heel veel Essie lakjes (voor 7,50 per stuk) en ze hadden ook nog het Burt's Bees pakket nog! Ik ben benieuwd en misschien ga ik nog een review over de producten schrijven.


Jaaaaa, mijn mooie tas van Accessoirez! Op Glamourday kreeg ik 25% korting, dus een mooie dag om deze tas dan eindelijk aan te schaffen.


Mmmm Honey Touch Bodycream van Rituals. Kocht ik op Glamourday met korting.

Qua kleding heb ik niet zo heel veel gekocht:


Twee nieuwe spijkerbroeken. Ik kan weer een tijdje vooruit.


Dit vest zag je ook al voorbij komen in mijn wistlist. Hij is lekker warm en ben er heel bij mee!Het blousje van Lana Del Rey van de H&M

Zo, dat was de Shoplog dan al weer. Het is geen mega veel, maar ik ben ook nog niet echt klaar. Ik heb nog steeds een nieuw paar laarzen nodig en ik wil graag een nieuwe lens... zucht. Oh well, ik hoop dat jullie mijn shoplog leuk vonden!

With love,
Amber1 opmerking: