zondag 28 april 2013

Event: Beautygloss Party III


Al jaren lees ik Beautygloss en al vanaf het begin kijk ik de how-to filmpjes van Mascha. Ik kan dan toch wel zeggen dat ik een beetje fan van Mascha, de succesvolste beautyblogger van Nederland. Zo succesvol dat ze de Beurs van Berlage helemaal weet vol te stoppen met meiden zoals ik: Beautylovers en fans.


Op het feest was er ontzettend veel te doen: Haar laten doen bij Andrelon, laten opmaken door de visagisten van Rimmel, workshops volgen, maar ook diehard beautyshoppen. Alle geweldige beautymerken hebben zich op dit feest verzameld en verkochten hun producten voor een leuk prijsje. Op het hoofdpodium werd er onder andere catwalkles gegeven, maar ook vragen gesteld aan Tom Sebastian. Ik denk dat menig vrouw jaloers is op zijn haar, maar dat terzijde. De echte man van het feest was co-host Mark van Eeuwen, of Jack van Houten, dat mag ook. Daarnaast werden er ook prijzen verloot op het podium en ik won een Rimmel goodiebag, driedubbelvettedikke YAY. 


De Beurs van Berlage is werkelijk een prachtige locatie en heel erg geschikt voor zo'n feest als deze. Het is groot en mooi. Wel vond ik het heel erg druk. Jep, dat was te verwachten en ik had me daar ook op voorbereid. De wachtrijen voor de populaire stands waren soms langer dan anderhalf uur (zo hebben wij twee uur op een Glossy Box gewacht). Maar hé, zo erg vind ik dat niet. Twijfel jij of je volgend jaar ook naar de Beautygloss Party wil, maar hou je totaal niet van drukte? Ga toch maar gewoon. Het is een super leuk feest en ik kan naast de drukte geen negatief punt opnoemen ;)


Zo, Beautygloss Party 2013 is alweer een feit. Wat was deze editie geweldig! Volgend jaar komt er vast wel weer een editie en misschien ga ik dan weer. Gewoon, omdat het kan. En omdat het super leuk is natuurlijk. Een must-go voor iedereen die van Beauty houdt. Ga jij ook volgend jaar? Goedzo. Als laatste heb ik nog mijn (kleurrijke) aankoopjes/cadeautjes om te laten zien. Als je dan niet meer heen wilt, weet ik het ook niet meer.


Dit is wast er in de goodiebag zat. Ik moet toegeven, hij is minder goed dan voorgaande jaren. Toch zitten er wel wat leuke producten in, waar ik benieuwd was.Bij de Enchantera stand kocht een een palette van BeautyUK en een lakje van China Glaze. Bij de stand van byBG kocht ik het duo blush palette.Twee Glossy Boxen waar ik twee uur op gewacht heb. Goodies!


Wat ik won bij Rimmel. Nog meer Goodies!

Zo, dat was het dan. De Beautygloss Party 2013. Ik ben blij met mijn aankoopjes en ik heb nu al zin om ze allemaal te gaan gebruiken :)

With love,
Amber

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik wil er ook zo graag heen!
    x meike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had hier heen graag heen gewild!

    BeantwoordenVerwijderen