zondag 18 september 2011

Kink, Bedankt!

Jeetje, wat wilde ik graag naar kink bedankt! De artiesten die kwamen optreden waren één voor één super: The Deaf, Kensington en Go Back To The Zoo. Geen kaarten, dus ik baalde. En toen won Lisa kaarten, hoe tof is dat?! Mijn vaders collega won ook nog kaarten, maar kon niet, dus gaf ze haar kaarten aan mijn vader en gingen we met z'n vieren! Kensington begon. Wat een super band is dit. Voor de tweede keer live gezien, iedere keer weer supertof. Indierock, dat is waarvan we houden, dus beluister wat nummers van ze op Youtube.
Na Kensington kwam GEM. Ze waren vorige week in De Wereld Draait Door en ik vond het wel toffe muziek. Live waren ze niet heel bijzonder, hun liedjes ook niet trouwens maar was wel even leuk.De foto's van GEM zijn best wel mislukt, jammer dan, op naar de suprise act. Dat was Dazzled Kid. Ineens stond Tjeerd Bomhoff te soundchecken op het podium en dat vonden Lisa en ik toch wel erg leuk. Dazzled Kid is vrij rustige muziek met vrolijke liedjes ertussen maar hij had zondagavond met een ander bandlid 2 nieuwe geschreven en die waren echt omgwtfbqqamazing goed. Lekker ruig, daar houden we wel van.Daarna kwam the Deaf, daar wachtte ik op. Ik wilde ze zo graag live zien. Lekker ruige punk muziek, frontman Spike met een stoere chick met een veel te grote basgitaar aan zijn zij, yep, dit wordt leuk. Het orgeltje waarmee the Deaf ook wel een eigen stijl heeft, landde bijna op het publiek, lachen joh. The Deaf is leuke muziek, beluister maar eens op Spotify. Helaas duurde ieder optreden best wel kort. The Deaf mocht van mij nog wel een halfuurtje langer spelen.


En als laatste Go Back To The Zoo. Zij speelden ook veel te kort, jammer genoeg. Voor ik het wist waren ze het podium al afgelopen en heb ik geen foto's kunnen maken. Als troost kunnen jullie wel mijn Picasa album met de foto's van GBTTZ in het Vondelpark bekijken:

https://picasaweb.google.com/106909071234585836004/GoBackToTheZooVondelpark

Het was een topavondje, had een beetje pijn in mijn voeten omdat ik wedges aanhad, niet slim.

With love,
Amber

1 opmerking:

  1. Er hangt altijd zo'n geweldige sfeer op dat soort dingen :) Wordt er altijd blij van.

    BeantwoordenVerwijderen