zondag 26 februari 2012

Fotografie Ben Saunders + Shoplog Huishoudbeurs

Als allereerste: Sorry dat ik al een paar weken niets meer gepost heb. Ik had SE-week waarvoor ik heel hard moest leren en na de SE-week had ik ook nog wat opdrachten in te leveren. Maar nu is het gelukkig al vakantie die voor mij heel goed begonnen is. Ik ben gister namelijk naar de Huishoudbeurs geweest met mijn moeder. Het was een ontzettend leuke dag en ik heb heerlijk geshopt. Als je een beautylover net als ik ben, moet je daar gewoon eens geweest zijn. Merken bieden hun producten voor een super prikkie aan. Sommige merken zijn amper in de winkel te koop. Dit geluk vond ik bij Golden Rose. Daar straks meer over. Om kwart voor 4 liepen we net langs de hal waar Ben Saunders op zou treden om 4 uur. Een concert tussendoor is altijd leuk en natuurlijk stonden ik en mijn moeder vooraan. Perfect om foto's te maken! Ik heb ze gemaakt met mijn mobiel, waar op zich een goede camera inzit, maar het is natuurlijk geen spiegelreflexcamera kwaliteit (was dat maar zo). Toch zijn het wel wat toffe plaatjes geworden.


Tot zover wat fotografie, dan is het nu tijd voor mijn shoplog! Zoals ik al zei, kun je heel goed beautyshoppen en dat heb ik natuurlijk gedaan. Ik ben heel blij met mijn spulletjes. Zien wat ik gekocht heb?


Een super leuke beautycase van Therme. Er zitten 3 full-size producten in die alle 3 niet heel goedkoop zijn; een showergel, een body cream en een body scrub, samen voor 15 euro.


Aaaah, Golden Rose Scale Effect lakjes! Ik had al best veel gelezen op verschillende beautyblogs over de Scale Effect lakjes, maar ik dacht dat je ze alleen op internet kon kopen. Tegenover de konad stand (waar ik dit keer niks gekocht heb) zag ik heel groot Golden Rose staan. Ik hoopte heel erg dat ze de Scale Effect lakjes zouden hebben en ja hoor, daar lagen ze op me te wachten. 2,50 per stuk, geen geld. Bleek later dat alles van Golden Rose 1+1 gratis was. Dat is de Huishoudbeurs, lekker stunten met dingen die nog 'ontdekt' moeten worden. Me Like.


Rimmel stond er ook weer met een mooie aanbieding: 3 producten voor 15 euro en een gratis cadeautje. Ik had op mijn werk al een beetje gekeken welke producten in wilde hebben en mijn eerste keus is helemaal gelukt: Kate Lipstick in kleur 01, Vinyl Max Lipgloss in Ledgend en Glam'eyes quad eye shadow in Smokey Brun. Het potloodje was het cadeautje.


Bij de ako stand waren alle tijdschriften 1+1 gratis. Ik koos voor een Cosmo Girl en de Stars. Ik kreeg ook nog gratis de Cosmo Girl van vorige maand bij brochures van Sym scooters.


Leuke oorbellen. Bij het linker paar hing een kaartje van 5 euro. Ik vond ze zo leuk en 5 euro was helemaal niet duur. Toen ik ze ging afrekenen bleken ze 75 cent te zijn, WHUUUT??Bij de Blokkerstand kocht ik een superschattig lantaarntje voor een paar euro en geurkaarjes voor 80 cent.

Zo, een lange post dit keer, ik hoop dat die weken weer een beetje goed maakt :) De Huishoudbeurs duurt nog tot morgen (zondag) en ik snap dat het veel te kort dag is om dit jaar nog te gaan, maar misschien een leuke tip voor volgend jaar als je er nog nooit geweest bent? Ik ga volgend jaar in ieder geval zeker weer.

With love,
Amber

2 opmerkingen:

  1. Ooh nog nooit heen geweest, hihi. Lijkt me wel leuk eigenlijk, misschien volgend jaar maar gaan =)

    BeantwoordenVerwijderen