vrijdag 2 maart 2012

Fotoverslag: Weekendje weg naar Zuid-LimburgIk heb de afgelopen dagen iets ontzettend leuks gedaan! Ik ben met mijn vriendin Amanda een paar dagen naar Zuid-Limburg geweest. We hadden van de kruitvat hotelbonnen van Fletcher Hotels gekocht en hadden voor een hotel in Valkenburg gekozen. We wilden onze dagen ook goed benutten. De eerste dag al vroeg in de trein (met blokker treinkaartjes) zodat we naar grotten konden en met de kabelbaan. De hotelreceptioniste zei dat de kabelbaan dicht was, waar wel wel een beetje van baalden. Toen gingen we maar naar de fluwengrot waar we een hele leuke rondleiding kregen en daarna naar de kasteelruïnes. Toen we daar bovenop stonden, zagen we dat de kabelbaan gewoon draaien dus konden we alsnog erin. Boven hebben we een paar rondjes gerodeld. Daarna zijn we een hapje gaan eten. Ik had de meest heerlijke pizza ooit, een taco pizza, waar ik jammer genoeg geen foto van heb gemaakt.

De volgende dag zijn we gaan shoppen in Aken. Aken is een geweldige stad voor beautylovers. Make-up en andere beauty dingen zijn zo goedkoop daar! Ik had ook meteen mijn slag geslagen in de eerste de beste DM drogist (Shoplog volgt).

De laatste dag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was al zo snel afgelopen. Amanda en ik wilde wel nog heel graag naar Maastricht. We hebben op het station een kluisje gehuurd en hier onze spullen in gedumpt en shoppen maar! In Aken was ik niet geslaagd voor kleding, maar in Maastricht gelukkig wel. Ook heb ik hier het overheerlijke "Broodje Limburger" gehaald. Geloof me, als je in Limburg bent, haal dit broodje dan want het is het lekkerste dat je ooit gegeten hebt.

Genoeg gepraat, hier is dan het fotoverslag :)Ieee!! Er waren heel veel vleermuizen in die grot!Mmm nomnomnomnom Broodje Limburger!

Zo dat was mijn fotoverslagje. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot snel!

With love,
Amber

2 opmerkingen:

  1. Hihi ziet er leuk uit. Ik ben benieuwd naar je shoplog =) En die DM-drogist is heaven he haha

    BeantwoordenVerwijderen