donderdag 30 juni 2011

Sephora Nagellak kleur 69

In Parijs had ik laats wel een hele bijzondere nagellak kleur gekocht. De kleur lijkt paars, maar draai je het flesje een kwartslag, dan wordt de lak groen. De kleur van dit lakje is echt tof, maar de lak zelf ook?
100_3244
Dit is hem dan! Kleur 69. Zie je die paars/groene gloed? Ik vind de flesjes van Sephora echt prachtig trouwens. Dit is de derde van Sephora die ik heb.
DSC00794
Hier heb ik hem op. Drie laagjes heb ik op, dus heel dekkend is de lak niet. Nu had ik wel extreem dunne laagjes zodat de lak sneller zou drogen en dat deed hij ook. Het kwastje is vrij groot waardoor je met één beweging over je nagel de lak al hebt aangebracht. Het is een prima lakje, zeker voor het geld, want in Parijs betaalde ik er 4,80 voor. Volgens mij is in Nederland Sephora wat duurder en kost nagellak hier 5,80. In een flesje zit 5 ml, wat ik niet veel vind trouwens.
Het gaat slecht met mijn nagels tegenwoordig. Heb heel veel last van 'afbladerende' nagels, heel vervelend. Daardoor kon ik niet echt uittesten hoe lang deze nagellak blijft zitten. Na 3 dagen vloog er weer een stuk van mijn nagel af, maar verder zat de lak er nog perfect op.
Voordelen:
  •  Super mooie kleur die je niet vaak tegenkomt (Maar Sephora heeft natuurlijk ook andere kleurtjes ;))
  • Het lakken gaat heel snel
  • Het is een goede prijs
Nadelen:
  • De lak is niet echt dekkend
  • Er zit niet veel in

Wat vind jij van de Sephora lakjes?

With love, Amber

1 opmerking:

  1. Mijn nagels bladeren ook ineens af! Verder erg mooi lakje x

    BeantwoordenVerwijderen