zondag 22 april 2012

Verslag: Beautygloss Party 2012

Omdat het vorige keer zo ontzettend leuk was, wilde ik niets liever dan deze keer weer. De eerste dag dat de kaartverkoop begon, zat ik 's ochtends vroeg al weer voor mijn computer om de kaarten te bestellen. Amanda leek het ook heel leuk, dus die wilde deze keer ook graag mee, en wat hebben we het naar ons zin gehad!
Gedurende tijd dat het feest naderde, werden er ook steeds meer dingen bekend gemaakt. Al snel was bekend dat het feest in de prachtige Beurs van Berlage gehouden zou worden. Ook zou Josh Veldhuizen co-host worden en naast Mascha schitteren op het podium. Want om Mascha draaide het. Het was haar tweede feest, maar ze leek trotser dan ooit. 1500 bezoekers in de Beurs van Berlage zijn gekomen voor de eigenaresse van de blog Beautygloss en zeg nou eerlijk, heeft ze dat niet goed voor elkaar gekregen? Daar kunnen wij bloggers nog een voorbeeld aan nemen.
Vorige keer zat ik vast in de herome hal. Nu was gelukkig alles in dezelfde zaal, dus konden we ook het podium makkelijk in de gaten houden met de winacties, de optredens van Hello April en natuurlijk Rhythm Devine,de High Heel workout,Guy van der Reijden en Tom Sebastian. Daaromheen stonden verschillende stands van o.a. hoofdsponsor l'Occitane, Greenland,Enchantra, Glossybox en nog veel meer. Helaas waren de wachtrijen overal echt heel erg lang. Om alleen wat te kunnen kopen stond je al gauw een half uur in de rij. Dat was het enige wat jammer was, maar hoe later het werd, hoe rustiger ook en sommige stands begonnen zelfs te gaan stunten! Zo kocht ik bij Greenland een pakketje voor 5 euro ipv 7,50 en een lippenbalsem voor 1,50 ipv 2,50. Ook hebben we weer een huidannalyse bij Hannah gedaan. Vorige keer was mijn vetgehalte 6 procent en nu is het (hoera!) 8 procent. Van Hannah kregen we ook nog een lippenbalsem en slippers.
Bij Enchantra kocht ik een pallet van NYX en het Oh So Special pallet van Sleek. Ook kocht ik van Sleek een blush in de kleur Rose Gold. Voor de rest hebben we gewoon een beetje rondgelopen, meegedaan met winacties (niks gewonnen) en gesmuld van een cupcake. We hebben alles gezien en we zijn tot half 6 gebleven. We hadden allebei nog een Glossybox willen halen, maar die was helaas al uitverkocht. Amanda heeft trouwens wat spulletjes bij Greenland, een lipgloss van NYX, een lakje van China Glaze en een lemony Flutter gekocht.
Als laatste kregen we een giga goodiebag weer mee. Zwaar dat ie was! We wilden ook nog perse een ijsje bij van der Linden halen, stonden we daar in die mini zaak met onze grote goodiebags. Niemand die er langs kon, haha.
Zo, ik vond het weer een zeer geslaagd feest. Jammer van de drukte, jammer van de uitverkochte Glossybox, maar het was een geweldige dag. With love, Amber

2 opmerkingen:

  1. Ik ga de volgende keer denk ik ook maar een kijkje nemen. Wanneer heb jij jouw eigen party?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het slim aangepakt. Dubbel feest! 30 juni heb ik mijn blog aangemaakt dus al ik 17 jaar besta, bestaat mijn blog 1 jaar! Hoera! Maar ik denk dat het wel even gaat duren voordat ik net zo groot als Mascha word :P

      Verwijderen