zondag 29 april 2012

NYX For Your Eyes Only Pallet


Jullie konden al mijn geshopte spulletjes zien in mijn artikel van de Beautygloss Party. Bij de stand van Enchantra twijfelde ik over het pallet, omdat ik ook al het Oh So Special pallet van Sleek in mijn handen had. "Amber, doe het nou gewoon, ze zijn heel anders!" thx Amanda, want door jou kocht ik dit prachtige pallet van NYX voor 5 euro. Ik leek wel gek als ik hem niet zou nemen.

Het is een mooi en simpel doosje. Er is niet zo heel veel aan eigenlijk. Het doosje zit in een kartonnen verpakking met een blauw oog erop. Oh, vergeten te zeggen! Ik heb het pallet in de kleur Sexy Blue Eyes.


In het pallet zit een grote spiegel en een sponsaplicator, maar die gebruik ik niet. Ook is het best een klein palletje. Hij is ongeveer 11 cm lang. Dan nu natuurlijk de inhoud. Het is bekend dat bij blauwe ogen, blauw en oranje of kopertinten het mooiste staan. De bovenste rij zijn allemaal blauw tinten en een zilver. De onderste rij zijn allemaal koper-, bronstinten. Prachtige kleuren en je kan onwijs veel kanten op met het pallet. Met de donker blauwe kleuren kun je een prachtige smokey eye maken, maar het pallet is ook geschikt voor een dagelijkse look.


Wauw! Ik word ook helemaal wild van de swatches. De pigmentatie is prachtig en de kleuren zijn allemaal zo mooi! De oogschaduw kruimelt verder ook niet, er zitten geen losse glitters in die op je wang vallen, maar het zijn wel hele mooie shimmery kleuren. Wat een top aankoop! Bedankt Amanda :)


Ik heb een dagelijkse look gemaakt het dit pallet. De tweede kleur van onder had ik op mijn bewegend ooglid en de derde kleur van onder had ik in mijn arcadeboog. Dit wordt vast een favorietje.

With love, Amber

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleuren! Waar kan je dit pallet halen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Boozyshop verkoopt hem en Enchantera ook natuurlijk ;)

      Verwijderen