zondag 14 augustus 2011

Must See: Breakfast at Tiffany's

Breakfast at Tiffany's wie kent deze klassieker niet? Audrey Hepburn die in de mooiste kleding rondloopt, het overdreven acteerspel van die tijd, die humor van toen. Alles is perfect in deze film. Het verhaal, de mensen, de muziek. Oh, wat hou ik toch van deze film!


Holly wil maar één ding en dat is trouwen met een rijke man. Als ze een nieuwe buurman krijgt, raakt ze daar hopeloos verliefd op alleen is er één probleem: hij is niet rijk. Toch worden ze verliefd en er gebeuren allerlei rare wendingen in de film. Het verhaal speelt zich trouwens af in New York, dat nu amper veranderd lijkt te zijn.Als je de trailer gezien hebt, lijkt het spel wat overdreven maar als je de film al tien minuten kijkt, heb je daar helemaal geen erg meer in en hou er nauurlijk rekening mee, dat de film uit 1961(!)komt. Ik denk trouwens dat je de film het best kan huren in de bieb of de videotheek. Je ziet hem bijna nooit in de winkel liggen.

Veel plezier met kijken ;)

With love,
Amber

1 opmerking:

  1. Jaaaaaa breakfast at tiffany's <3 Echt grappig als je kijkt naar die kleding die ze draagt dat dat nu weer best wel in de mode is

    BeantwoordenVerwijderen