maandag 15 augustus 2011

Review Freeman Chocolate & Strawberry Mask

Oh, wat zijn maskers toch zalig! Vorige week had ik een nieuw masker gekocht: de Facial Detoxifying Mask Chocolate & Strawberry van Freeman. Ze waren maar 3 euro bij de Dirx en hadden nog veel meer geuren maar dit chocolade masker ruikt echt zo verschrikkelijk lekker dat ik meteen voor deze ging om uit te proberen. De geur ruikt heel 'echt' namelijk. Het is niet dat hij ontzettend chemisch ruikt en maar een beetje naar chocola, nee in tegendeel, het lijkt of je een gesmolten Verkade reep op je gezicht smeert. Dat over de geur dus.


Oké, en dan het product zelf. Toen ik het masker opdeed, wist ik even niet wat me overkwam! Het prikte aan mijn ogen alsof je een glas hele sterke drank te dicht bij je gezicht houdt, waardoor de alcohol op je ogen slaat. Nou zo voelde dit masker ook. Ik had nog gekeken op de ingrediëntenlijst over iets raars opstond, maar het enige wat ik kon vinden was parfum. Zou dat het dan geweest zijn?


Ugh, that looks disgusting, right?

Gelukkig was die aanslag op mijn ogen zo weg. Ik heb een gevoelige huid, waarop producten snel prikken. Ook dit masker prikte een beetje helaas, maar gelukkig was ook dit snel verdwenen. Het masker zelf is vrij dik, maar smeert heerlijk uit op het gezicht. Er zitten geen klontjes of andere rare deeltjes in, wat ik altijd wel fijn vind. Iets geks dat op de verpakking staat is dat het masker voor t-zone huidtypes en droge huidtypes is, maar is een huidverzorging is toch meestal of voor het één, of voor het ander? Ook staat er niet hoe lang het masker erop mag blijven zitten. Ik heb hem gewoon helemaal laten drogen.


Toen ik het masker eraf wilde wassen zag ik allemaal kleine putjes het masker, vooral op mijn neus. Aha, was het niet een deep pore cleansing mask? Toen het masker eraf was voelde mijn huid zo zacht! En zonder puistjes of andere oneffenheden. Zelden voelde mijn huid zo goed aan.

Dus, hou je van chocola en een lekker maskertje en heb je niet een gevoelige huid? Dan kan ik je dit masker helemaal aanraden!

With Love,
Amber

1 opmerking:

  1. Haha ik heb dit masker ook, alleen ik gebruik het haast nooit. Ik heb best wel een gevoelige huid maar bij mij ging het niet prikken? Maarja elke huid verschilt he xD

    xox

    BeantwoordenVerwijderen