donderdag 11 augustus 2011

Prachtige Liedjes

Ik ben gek op muziek, mocht dat nog niet duidelijk zijn. Ik ben van veel bands fan en ze maken bijna allemaal de zelfde soort muziek. Ik heb een paar nummers die ik zo ontzettend mooi vindt, dat als die voor komen in mijn shuffel, dat ik direct stop waar ik mee bezig ben, even achterover in mijn stoel leun, mijn ogen dicht doe en kippenvel krijg. Ik heb vijf nummers uitgezocht waar ik dat iedere keer weer heb.


Suburban War van Arcade Fire. Aaaah, wat is toch nummer toch fantastisch! Zo mooi hoe dit opeens bombastisch wordt.


I Surrender van Saybia. En het mooiste van alles: Ik ga ze 2 november live zien!! :D


England van the National klinkt misschien wat saai, maar toch raak ik iedere keer weer ontroerd door dit nummer.


Ailene van Broken Records. Deze band is gloedjenieuw maar ongelovelijk goed. Check hun album op Spotify, want dat is hij helemaal waard.


Save the best for the last. Mumford and Sons heeft het helemaal gemaakt in 2010. Ieder nummer op hun album Sigh No More is echt prachtig. White Blank Page is het mooiste nummer (al is het heel moeilijk om te kiezen) maar alles is perfect aan dit nummer. De tekst, de instumenten, de melodie. Kippenvel.

Ik zou zeggen, beluister deze nummers even en doe hetzelfde als wat ik doe: Achterover in je stoel, ogen dicht en laat het op je afkomen. Geniet ervan.

With Love,
Amber

p.s. Welk nummer vind jij het mooist?

1 opmerking: