zondag 8 januari 2012

Moonlight Shimmer Palette Douglas


Toen ik gisteren lekker aan het shoppen met een vriendin was, kwam ik iets heel leuks tegen bij de Douglas, namelijk een super mooi palette met tien prachtige oogschaduw kleuren. Hij was maar 2,50 en voor die prijs kon ik hem niet laten liggen, toch?


Dit zijn alle kleuren. Het onderste rijtje is echt prachtig.Leuk detail is dat alle kleuren namen hebben, dat is ook makkelijker met het schrijven van een artikel. De bovenste kleuren zijn wat minder draagbaar, maar die kun je natuurlijk mooi combineren.



De kleur die mij het meeste opvalt, is Galaxy. Wauw, super mooie zwarte kleur met zilveren glittertjes erin. Hier wilde ik dan ook heel graag een look mee maken.


Van beneden naar boven: Rock Chick - Deliliah - Princess - Paradise - Full Bloom

Pigmentatie? Crap


Van beneden naar boven: Caramel - Gold Dust - Galaxy - Camo - Glacier

Pigmentatie? Beter :)


En toen ben ik begonnen met de look. Goed afgetikt, maar wat een fallout. Wat een crap spul! De pigmentatie is prachtig, maar ik kreeg zwarte vlekken op mijn wang en gelukkig had ik nog geen foundation en blush aangebracht, want dan was het echt zonde geweest!


Ik weet niet of je het goed kan zien op deze foto, maar de mooie galaxy kleur was helemaal verkruimeld leek wel. Ook lijkt het of ik de pan al geraakt had, maar later was dit niet zo.




En dit is de look die ik ermee gemaakt heb. De kleur Glacier onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoek, Full bloom op mijn bewegend ooglid en Galaxy in mijn buitenste ooghoek en crease. Later vond ik het te donker en te heftig, dus heb het geblend met een beetje glacier.

Uiteindelijk, vind ik het toch een toffe look geworden. De kleuren zijn mooi, maar ze komen er toch niet helemaal zonder kleerscheuren van af. Ik had toch iets gehoopt dat de kwaliteit beter zou zijn. Ik had hoge verwachtingen toen ik de swatches maakte. Maar ach, wat wil je voor 2,50?

Als je hem ziet liggen in de Douglas, en je wil wat meer spelen met je make-up kan je hem meenemen, of je kan voor 2,50 een mono van catrice kopen waar de kwaliteit wel rockt. Wat visagisten trouwens doen bij fallout, is het weghalen met een plakbandje. Als je daar handig in bent, is het het proberen waard natuurlijk.

With love,
Amber

5 opmerkingen:

  1. Voor die prijs zou ik een fallout niet heel erg vinden, je hebt ook speciale poeder die je onder je ogen kunt doen voor fallout, met 1 beweging met een kwast is die poeder + de fallout weg.

    Ik vind het uiterlijk van de palette wel een beetje lijken op een too face palette haha.

    Mooie look, ondanks de fallout.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel :) Ik vond het ook lijken op too faced, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja dat poeder ken ik wel! Heb ik ooit eens in een tutorial van iemand die smokey eyes maakte gezien. Het ziet er niet uit, alsof je Nivea creme onder je ogen smeert maar bij haar hielp het wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er wel mooi uit en is lekker goedkoop, wel jammer dat de pigmentatie niet zo goed is. Leuke look heb je ermee gemaakt (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat MEEN je niet, die wil ik ook!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen